Waterbehandeling

Ergernis     Wij gaan u helpen!  
Hoe vaak ergert u zich niet aan de kalkaanslag ten gevolge van hard water?   Met Omega Water Behandeling Systeem wordt de kalk definitief uit het water verwijderd, en brengt de hardheid terug naar 0 dH of naar gewenste hardheid.
         
Kalkafzetting     Het resultaat  
Alles wat in aanraking komt met hard water krijgt kalkafzetting, op uw douche, op uw kranen, maar ook op uw apparatuur zoals het koffiezetapparaat, wasmachine en strijkijzer etc,   Helemaal geen kalkaanslag meer, bij de was en vaatwasmachine, bad douche, gootsteen en alle warm of koud waterapparatuur. Dit resulteert tot 20% minder energiegebruik. u bespaart daarnaast op reinigingsmiddelen, apparatuur die langer meegaat, het schoonmaken dat makkelijker  gaat en textiel dat minder slijt.

kortom een onmisbaar product voor uw duurzame woning.   

         
Heeft de hardheid van het water invloed op mijn gezondheid?     Uw leven wordt een heel stuk aangenamer  
Per regio kan de hardheid verschillen

Hard water bevat meer kalk. Kalk is niet schadelijk voor de gezondheid, maar kan wel de huishoudelijke apparaten aantasten en het energieverbruik nadelig be´nvloeden. 

  Met een omega Water Behandeling Systeem wordt douchen met onthard water een feest, zonder huidirritaties en haar dat langer glanzend blijft. koffie en Thee die smaakt zoals het smaken moet.
 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!